zaterdag 21 november 2009

Parnassia Puka


Met zoveel strand in Nederland moet je af en toe wat nieuws proberen; Na de ervaring bij Noordwijk viel de keus op Bloemendaal aan zee, strand Parnassia.
Minder breed, maar net zo leuk en mooi!
Puka gedroeg zich voor-beel-dig. Ze rende niet ver weg, kwam steeds netjes terug en liet zich ook terugroepen. Bij zicht op paarden snel aangelijnd en ook bij brede opgangen. Lekkere snoepjes en wellicht ook ons gezelschap maakte dit tot een zeer podenco-proof (en zullen we zeggen ongeruste baas-proof)uitje; De bazen dronken als traktatie nog lekker even lekker koffie. En Puka? Die lag de rest van de avond voor pampus. Thanx D!

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat het zo goed ging. Het is helemaal niet druk op het strand zo te zien. Kon ze even lekker rennen. Sookie is van het weekend ook even los geweest in een weiland wat omringd was door sloten...zowaar wilde ze met een stok spelen, meestal is het alleen snuffelen haha.
  Heb zo'n tussenstuk via internet besteld, even afwachten....
  Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Jolanda,
  Ja, het was rustig. Ook niet heel erg mooi weer.
  Wat goed dat Sookie ook los is geweest! Vond ze vast heel leuk!

  Dit weekend waren we naar de soesterduinen dat was ook heel erg mooi. Puka is daar ook los geweest, heel spannend.

  Ik heb een kong wubba, dat is zo'n grappig speeltje, misschien vind Sookie dat ook wel heel leuk. Ik gooi hem vaak en Puka gaat er dan enthousiast achteraan. Wel aan de lijn hoor. Goed om even lekker te spelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja die ken ik,die gebruik ik met de cursus, vind ze erg leuk.We hebben ook zo'n kong die je kan vullen om 's avonds mee te spelen.
  Wat knap dat je haar bij de Soesterduinen los hebt gelaten...zou het doodeng vinden....
  Was ze lekker met andere honden? Dan scheelt dat wel denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen