vrijdag 30 oktober 2009

Mouse hunting podenco

In plaats van konijnen, zijn er wel veel muizen! Leuk voor Puka om te bejagen, en nog leuker voor de baas die niet meters meegesleurd wordt, of in nare bosjes moet kruipen om haar in bedwang te houden.

6 opmerkingen:

 1. karin,

  ik ben blij dat je je hart hebt durven volgen. Je ziet, Amsterdam en podenco gaan prima samen.
  nog heel veel avontren plezier met puca

  Lian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Karin,
  Kwam via de Xolo Podenco op je blog terecht.
  Wat een lieverd is Puka en wat leuk om allemaal te lezen.De site van Phoenix kon ik al.
  Wij hebben zelf sinds 15 april ook een Podenco Ibicenco uit Spanje via de stichting Dierenhulp zonder grenzen, een teefje van ong 3 jaar. Ze heet Sookie is super lief en was ook mager net als die van jullie.
  Inmiddels is ze op gewicht rond 20 kilo en we zitten momenteel op cursus met haar -> behendigheid en gehoorzaamheid.Dit vind ze erg leuk. Buiten is het inderdaad opletten als ze een kat ziet dan is de lijn tekort haha.
  Los kan ze helaas niet....durf het niet aan is erg alert op alles wat beweegt. Zijn wel al een paar keer naar de hondenhut in Duitsland geweestdaar hebben ze een groot omheind terrein.Tevens bij Huizen is een omheind terrein waar ze los kan. Nou dat was even kort over onze Podenco. Groeten Jolanda Kroon, Nieuwegein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Jolanda,
  wat leuk om te lezen over je podenco!
  Goed dat je naar cursus gaat, dat heb ik nog niet gedaan! Puka is nu 4 maanden hier en knapt aardig op. Ze is al heel wat aangekomen, gelukkig. En ze went al steeds meer aan het 'stadse leven'
  Zij gaat ook niet los hoor, dat durf ik ook helemaal niet aan! Heb je een leuke foto van je podenco? Ik ben wel benieuwd!
  groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja ze passen zich erg snel aan merk ik. Hoe kan ik een foto naar je mailen.....kan dat via dit blog? Ben niet zo heel erg thuis in de PC wereld......Zag ook op een van je foto's dat je een soort elastiek tussen de lijn en riem had?

  hoor het wel, groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke lange zwiepstaart heeft Ouka toch!
  Mn opvanghondje Lilla is ook een podenco,maar met de afgeknipte staart-versie..GRR..:(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik bedoelde niet Ouka ..zucht..maar de O zit erg dicht naast de P op mn toetsenbord :)

  BeantwoordenVerwijderen